Samsung Re-plans UV LED Za domače aparate V 2021

- Dec 06, 2020-

Po navedbah Korejskih novic je Samsung Electronics zmanjšal število gospodinjskih aparatov, ki uporabljajo UV LED, ki se bodo iz prvotnega cilja prihodnje leto lansirali prihodnje leto.

 

Kot odgovor na pandemijo COVID-19 je podjetje v nove hišne aparate, ki so se začeli izvajati septembra 2021 septembra 2020, vgradil kar 20% do 30 % UV-JED-jev. Vendar zmanjšuje število modelov, ki bodo namestili UV LED, vendar širi svoj obseg uporabe na podlagi odziva na trg. Samsung je pred kratkim začel s testiranjem UV LED instalacij na hišnih aparatih, ki se bodo začele izvajati prihodnje leto. Za uporabo UV LED je načrtovan samo en model vsake serije izdelkov.

 

Podjetje preizkuša UV-C LED (250-280nm) na nekaterih hišnih aparatih, vključno s hladilniki, čistilci zraka, klimatskimi napravami, pralni stroji in čistili za obrišite. Podjetje je na svoje hladilnike po meri in AirDresser namestilo UV-JED. Ker je težko oceniti odziv na trg in učinek razkuževanja, je pri uporabi UV-C LED sprejet bolj konservativen urnik. Če je učinkovitost UV-C LED-jev manjša od pričakovane, samsung razmišlja tudi o uporabi UV svetilk.


Par:Pričakuje se, da bo Nichia-jeva globoka ultravijolična LED serijsko izdelana, kar lahko izloči 99,99% COVID-19 Naslednji:CREE prodaja svojo LED razsvetljavo podjetje SGH