12mm Super Širok aluminij profil LED kanal z brezmasno razsvetljavo

12mm Super Širok aluminij profil LED kanal z brezmasno razsvetljavo

Led Aluminijasti profil se uporablja za led strip luči namestitev. Dolžina zalog bo 1meter,2meter,3meter,na kos, je odvisna od modela. Če potrebujete katero koli drugo prilagojeno dolžino, nas pls kontaktirajte brezplačno. Aluminijasti profil je Al6063-T5 materiali, barva bi bila srebrna,in črna anodizirana. Pokrov bi bil PC Cover (polikarbonat)

Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Fukcija:

1.Anodizirani zaključek led aluminijastega profila zagotavlja maksimalno zaščito pred elementi, preprečuje rja in korozijo ter jih naredi popolnoma primerne za grobo notranjo ali zunanjo uporabo.

2.Difuzatorji so na voljo za čim večjo zaščito led traku in za nadzor difuzije svetlobe iz traku.

3. Končni pokrovi so na voljo tudi za popolno ožičenje profila in tudi čisto usmerjanje na trak.


led aluminum channel profile


Prednost:

Ščiti LED svetlobne trakove:Aluminijasti kanali ščitijo luči pred poškodbami ali zlomi. Ščitijo tudi pred vlago in neželeno ravnanje z lučmi.

Razsipuje toploto:Aluminijasta konstrukcija kanala hitro razsipuje minimalno toploto, ki jo ustvarja LED-ji in lahko zlahka podvoji življenjsko dobo luči.


Sliko:

Uporaba:

led aluminum channel application


Faq


V:Kaj pa čas dostave?

A:Mala naročila ladja prek hitrega kurirja, kot UPS/Fedex/DHL/TNT bo trajalo približno 7-15business dni.

Ladja za množično naročanje po morju. Odvisno od natančnega pristanišča.


V: Kakšna je garancija?

A:2 Leta


V:Ali delate prilagojene izdelke?

A:Ja, imamo. Podobno kot aluminijasti profil, lahko naredimo nov plesen, lahko pa tudi naslikamo ali anodiziramo, da so druge barve, pakiranje lahko tudi prilagodimo.Če je 12mm super širok aluminij profil led kanal z brezhibno razsvetljavo caters za vaše potrebe, dobrodošli za nakup z našo tovarno. Kot eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev različnih LED izdelkov na Kitajskem, vam bomo ponudili tudi prilagojeno storitev.
Hot Tags: 12mm super širok aluminijasti profil led kanal z brezhibno razsvetljavo, Kitajska, dobavitelji, proizvajalci, tovarna, prilagojeno
Par:ne Naslednji:U obliko vgradne linearno Led profili aluminij kanal Led trakovi svetlobe profil za Led Lighting Bar

Povpraševanje

You Might Also Like